Coaching

Zijn jullie nachten zo kort en doorbroken dat jullie het (haast) niet meer volhouden? Uitgeput en wanhopig?

Jullie willen niet luisteren naar de ‘oplossingen’ die met laten huilen komen, maar zo langzamerhand weten jullie ook niet meer hoe dan wel?

Hoe ga je om met het onophoudelijk huilen van je baby? Hoe blijf je zelf overeind staan en geef je tegelijkertijd je baby wel wat het nodig heeft?

 

Ontdek alles over onze coachingsmogelijkheden:

 

Consulten

Trajecten

Bij elk Oerzacht contact die wij hebben met de moeders bedenken wij hoe het zou zijn om die moeders (jullie dus!) met elkaar te verbinden. Daarom bestaat er nu ook de:

Oerzacht Stamgroep

 

Heb jij een brandende (en korte) vraag die je graag op onze socials beantwoord ziet worden?

Vraag het Oerzacht

 

Academy

 

[gevolgd door shoptiles: categorieën shop]

Ondersteuning door Oerzacht is een heleboel zaken niet:

  • Geen bemoeienis
  • Geen protocollen
  • Geen;  ‘Maar dan moet je de borstvoeding ook afbouwen’
  • Of: ‘Misschien slaapt hij beter in zijn eigen bedje’
  • Niet de zoveelste ongefundeerde mening
  • Geen onbegrip of hoeven uitleggen dat je het gewoon zo voelt.
  • Wat we wel doen is naar jullie luisteren, we denken, kijken en voelen mee.

Wij werken vanuit de principes van het natuurlijk ouderschap en kijken naar de behoefte van zowel de baby, als de ouders. En omdat deze zo vaak lijken te botsen geven we ondertiteling van de situatie. Wat is er aan de hand? Wat heeft je baby nodig, wat hebben jullie nodig. Kunnen we in plaats van het worstelen en vechten en het willen afdwingen van een oplossing kijken naar wat echt goed voelt en wat voor jullie werkt?

We bieden persoonlijke begeleiding voor moeders (gezinnen) en hun jonge kinderen.

Ontwikkeling, gevoeligheid, onrust, prikkelverwerking en interactie staan centraal.

Wanneer jullie vragen hebben over jullie eigen unieke situatie, kunnen wij de persoon aanreiken die kan meekijken naar hoe de ontwikkeling verloopt. 

Wat is jullie unieke stijl en wat is er voor jullie belangrijk? Is dat hoe het van nature ook bedoeld is? Past het bij jullie baby? Wat zijn de behoeften van jullie kind? Hoe leer je deze behoeften te herkennen?

Is wat er gebeurt normaal, of moet er verder worden gekeken naar mogelijk medische oorzaken?En dan natuurlijk ook: ‘Hoe dan?’ Hoe houd je het vol? Hoe pakken jullie het praktisch aan?

Hoe kunnen we jou helpen?

Bekijk de opties

Recensies

hscb;dsc;BC ;DSC

o’nf’jn’jcvnd’jvnc’qjnv

q;wbcvn;ibjnx;khbqs’dibjv

Moeder en kind centrum

Veel moeders met jonge kinderen voelen zich eenzaam, doen hun stinkende best, maar zijn veel alleen binnen hun eigen betonnen muren.  Eigenlijk zijn wij helemaal niet gemaakt om alleen te leven en alleen onze kinderen op te voeden. Wij mensen zijn een sociale soort en hebben anderen nodig om ons goed te voelen en samen de verantwoordelijkheden van het ouderschap te dragen. Ons lichaam zit dan ook zo in elkaar dat we anderen verwachten om de taken te verdelen. Vroeger maakten we deel uit van een stam en onze hersenen verwachten dan ook niet dat we vaak zo alleen zijn.

Kennis en vaardigheden werden generatie op generatie overgedragen en wat je nodig had om een goede moeder te zijn kon je, al ver voordat je zelf moeder werd, afkijken bij alle andere vrouwen om je heen.

Nu leven we anders, maar de behoefte om je zorgen en de zorg te delen is diep geprogrammeerd in jou. Vanuit deze behoefte is het moeder en babycentrum ontstaan. Wij delen onze kennis en vaardigheden met je en samen vormen we een nieuwe moderne stam.