De Oerzacht stamgroep

Wij geloven dat het moederschap nooit eenzaam mag zijn. Moet je je eens voorstellen hoeveel gecombineerde kennis en vaardigheden wij als moeders tezamen bezitten. Hoe veel vertrouwen, kracht en verbinding we kunnen halen uit het samenbrengen van deze moeders. We hebben elkaar nodig, vooral omdat we nu in een individualistische maatschappij leven waarbij de verbinding, het doorgeven van kennis en de directe hulp van mede-moeders ver te zoeken is. Wij kunnen nooit de stam vervangen waar we eigenlijk (volgens onze blauwdruk) in horen te leven. Maar wel willen wij als Oerzacht een duurzame bijdrage leveren aan jouw moederschap. Dat doen we door het doorgeven van onze eigen kennis en kunde, maar ook willen wij ‘onze’ moeders met elkaar verbinden. Daarom krijgt iedere moeder die ooit een cursus, consult, les of traject heeft aangeschaft toegang tot onze besloten stamgroep. 

In onze exclusieve stamgroep kun je gesprekken voeren met andere moeders, vragen stellen en hulp vragen en bieden. Bovendien is er altijd wel een expert van Oerzacht aanwezig (als mede-moeder, maar ook als deskundige) om mee te denken, te delen of gewoon een luisterend oor te bieden. Sleutelwoorden voor ons onderlinge contact zijn: vertrouwen, veiligheid, begrip, warmte en liefde. Kortom een fijne kleinschalige plek waar jij je gehoord en gezien zal voelen.

Onder constructie: We zijn nu op dit moment druk om de plek te creëren voor de online stamgroep. Heb je ideeën of wil je hierbij helpen? Vul dan even het contactformulier in!