Hoe herken (en help) je jouw overprikkelde baby?

Jij hebt een baby.

En deze baby zit niet zo lekker in zijn vel. Hij is onrustig, slaapt niet lekker in en is snel weer wakker. Je baby oververmoeid, iedereen oververmoeid.

Is dit nu hoe het hoort te zijn? Veel huilen, slecht drinken en zorgen over je baby?

 

Zo is het nu: Veel huilen, weinig slaap en een boel onrust

 

 

Misschien hebben jullie al een hele zoektocht achter de rug; Wat is er aan de hand met mijn baby?

Waarom zijn de meeste baby’s zo kalm en tevreden en die van jullie niet? In deze online cursus ga ik jullie alles vertellen over overprikkeling. Overprikkeling is de meest voorkomende oorzaak van een onrustige baby die slecht slaapt en veel huilt. En zodra je overprikkeling leert herkennen bij je baby en weet hoe je hem kan helpen bij de verwerking van al die prikkels dan slaan jullie samen een andere weg in. Meer rust in het gezin en jullie snappen wat je baby je probeert te vertellen. ‘Ik heb jullie nodig, het lukt me niet alleen!’

 

En dit willen jullie: Meer rust en minder zorgen

 

Je baby is niet zoals alle anderen, hij is uniek. En dan past er geen kant en klare oplossing. Je kunt je niet veranderen wie je baby is. Maar wanneer je jullie baby begrijpen en doorkrijgen wat hij nodig heeft dan kunnen jullie samen gaan werken aan een veel fijnere en relaxte babytijd.

 

Ik gun jullie een mooie en relaxte babytijd

 

 

Wat krijg je in deze fijne cursus over prikkelverwerking?

 

Vijf lessen waarin ik je stap voor stap meeneem in hoe dat nou eigenlijk werkt, die prikkelverwerking bij je baby. Je gaat echt begrijpen hoe het zit bij je baby en dan gaat er een wereld voor je open. Je kunt in de huid van je baby kruipen en gaat hem zo goed begrijpen dat het gaat lijken alsof jullie een goed gesprek hebben. Niet langer meer gissen wat er aan de hand is, maar erop kunnen vertrouwen dat jij ziet, hoort en voelt wat je baby nodig heeft. En dat gaat je baby ook heel goed doen. Hij zal zich minder gefrustreerd voelen, voelt zich veilig en begrepen. En dat gaan jullie zeker merken. Nu op de korte termijn komt er meer rust, maar op de langere termijn zijn de effecten pas echt bijzonder! Veilig gehecht, een goede ontwikkeling en beter bestand tegen stress.

 

Na het volgen van deze cursus? Minder frustratie en stress voor iedereen in het gezin

 

Ik noemde het net al even, elke baby is uniek. En dat betekent ook dat er baby’s zijn die gevoeliger reageren op hun omgeving en sneller last hebben van overprikkeling. Wanneer jij dit aan het lezen bent is de kans groot dat jouw baby onrustig is en veel huilt; vooral aan het einde van de dag en dat de slaapjes een drama zijn. Geen enkele cursus kan jouw baby veranderen, maar deze cursus gaat je wel helpen met het creëren van een ontspannen en rustige babytijd. Want je baby hoeft zich niet zo onrustig te voelen, er is een heleboel wat jij kunt gaan doen om deze tijd een stuk relaxter te maken!

 

Nb. Bij de meeste verkooppagina’s van online producten (Ja daar zijn standaard regeltjes voor) moet ik je nu gaan overhalen om deze cursus te kopen door allemaal onweerstaanbare bonusfeatures aan te bieden zodat je helemaal in de verleiding komt om op die koopknop te drukken. Maar dat doe ik niet. Want ik heb deze cursus precies zo gemaakt als dat hij volgens mij moet zijn. Ik geef je de informatie en de tools die je nodig hebt om je overprikkelde baby te helpen. En that’s it. Kwaliteit heeft geen bonusmateriaal nodig. Ik sta zelf in voor de informatie en geef je alles wat je nodig hebt in de cursus zelf.

 

Trouwens

Ik ga je ook geen wonderen verkopen of oplossingen bieden voor iets wat eigenlijk geen probleem is. We gaan je baby niet veranderen, hij mag precies het mooie en unieke wezentje blijven dat hij is. We veranderen alleen wat er daadwerkelijk te veranderen is. Hoe je baby zich voelt. Wat jij kan doen om hem te helpen met wat hij zelf nog niet kan. Door de cursus ga je helemaal begrijpen wat hij nodig heeft als het gaat om die overlading van zijn prikkelverwerkingssysteem. En dat gaat zoveel verschil geven! Een baby die krijgt wat hij nodig heeft slaapt meer en beter, huilt minder en ontwikkelt zich goed. En daar plukken jullie allemaal de vruchten van.

 

Is deze cursus iets voor jullie?

Bestel het hier
  • Deel via

Lees ook

Borstvoeding in de kraamweek

De kraamweek is een week waarin ontzettend veel gebeurt. Je bent net bevallen, je bent moeder geworden, je hebt de verantwoordelijkheid voor een nieuw leven, er is een kleine baby die je nog moet leren kennen, je zit vol hormonen […]

De plusvoorziening: Hulp aan overbelaste jongere...

In samenwerking met de plusvoorziening van FERM biedt behandelcentrum Ervaringsgericht kortdurende maatwerktrajecten aan voor overbelaste jongeren die een grotere kans hebben op vroegtijdige schoolverlating. Wanneer een jongere (t/m 23 jaar) vastloopt door bijvoorbeeld psychische problemen, of een thuissituatie die niet […]

Geef mijn kinderen lucht om te leven, vrijheid o...

Waarom ik met mijn gezin gevlucht ben uit Nederland   Ik zit in het gras, de kopjes van honderden gele bloempjes bewegen mee met de wind. Het geluid van kleine lichte vogeltjes, die ik niet zie, maar die overal om […]